Romeo

Nu har jag kommit hem från en ridtur på Romeo! Är på väg till Mattila med Johanna för att rida på Blackie.

Nåja, nu tillbaka till ämnet :> Romeo var helt underbart snäll idag! Red lite galopparbete ute på stora ridbanan och det gick hyfsat fast jag själv är ruskigt nöjd! Har inte ridit seriöst på hur länge som helst så jag hade nästan tappat intresset för att ens försöka mer... fast nu när det gick så bra så är jag glad :D  Måste hoppa någon dag också!

image13

It Feels So Good To Be An Outlaw In Your Perfect World.

Godmorgon!

Har vaknat för ett tag sedan, och konstigt nog så känns allt finfint! Var ute till två kanske, jag och Hanna började bli jäkligt trötta men jag var glad iallafall. Anna hade nog också kul. Vi åkte runt i stan lite och i Torneå men det var inte så mycket folk ute så vi for till kalle's sen och var där en stund för Hanna och Sara skulle prata med Niki.. eller Hanna ville prata med någon annan egentligen... Ja men lite trevligt var det :) Hoppas att vi inte störde och sorry för att ni inte fick skjuts hem!

Idag ska jag rida, förhoppningsvis, först på Romeo och sen på Blackie. Annars rider jag Blackie imorgon. Romeo tänker jag rida idag.

image12

Fredag 21 September 2007

Har inte uppdaterat på evigheter! Kan komma med en kort sammanfattning:
Har hunnit börja skolan nu, SMR1! Har t om hunnit komma igång med sitsträningen ute på Holmen. Har även hunnit tävla Haparanda Ryttare's regionala hopptävlingar för ponny. En placering under helgen.

Jahapp, ikväll ska jag ut med Hanna och Anna! Först ska vi basta lite hos Hanna och sen göra oss iordning för att gå ut. Får väl traska runt lite i Hpda och Torneå. Få se vad man kan träffa på för nåt folk.

Imorgon ska jag nog rida Romeo och kanske Johannas pålle (Blackie) också. Får se, det beror på Johanna.

image11

RSS 2.0