F R I D A Y


Yes! Äntligen fredag! Wow! Sova som fan imorgon! Hah. Nä men jag ska sova länge iaf:) Första gången som jag får sova över 6 timmar på två veckor!

Var nyss å spelade lite med CC. Den där Roland-snubben var kul och hoppade runt och sprattlade som jag vte inte vad. Var nästan rädd att han skulle bryta lårbenshalsen eller något i den stilen. Rolig var har i alla fall! Kom dit lite sent för bussen var lite sen.

Traskade med Amanda, Moa och Anna hem till Amanda och sen till Coop. Köpte choklad! Mmm. Har längtat i en hel vecka! Marabou made my day! Hade slappt idag i skolan över huvud taget. Traskade till skolsystern kl 8. Bokade tid på måndag och fick tid först idag. Alla vill väl ha en ursäkt att slippa lektionerna antar jag, haha. Inte visste hon heller vad det  var för fel på mig. Jaja jag kolavippar väl snart ändå så..

image32Måndag

Sitter i skolans datasal på mentorstiden. Det tjorvar som vanligt.

Har fått stressutslag eller nåt. Kanske måste fara hem och vila istället.

Så var det med det...

Jag ÄR för lång och rung. Han orkar ju inte. Helt konstig på framridningen och bara rusade på banan. Sista gången. Stackars Romeo. Essi får han nu. Mamma slipper betala Reine kurserna och jag kanske kan köpa ett gymkort istället.


Fina lilla krumelur, jag VILLE aldrig bliva stur.

End of story.

Freda kväll

Fattar varför Amanda kryper nu. Hanna fick strike. Vill spöa skiten ur finnarna, men käner mig som en lng djävel.

Tandläkarbedövning? wtf


Anna och saMUS LEker.

<<kolla katten

Metallica - Whiskey in the jar

och jag ska upp tidigt imorgon och till stallet.BOHO

Jag är för lång har jag insett nu. Var inte ens lönt att anmäla sig till Reine Hoppningarna. Varför? Jag har ju inte ens vuxit något. :[ Livet är för trist ibland. Trodde säkert att jag åt minstone skulle ha ett år kvar, eftersom jag egentligen är under meddelläng och annars klassas som en kort person.

Men tyvvär.  Inte kul alls  ;[

image29

Lång

image30

Längre

image31

Längst :'[

Elegi

Valde att inte slösa. Tyvvär så sög denna dag mer än någon annan. Stallet är blä- skrittade med Linda lite iaf. Utan sadel. Det var ändå kul, fast allt annat var trist. Träffade Johanna, sa att jag kan börja ta Blackie lite snart nu när jag kan cykla till Mattila. Linda sa att hon kommer med och fotar. Linda ställer alltid upp :]

Sen gick jag till korsningen mellan Salmis och Vuono och så hämtade mamma mig och så for dom till ICA och  handlade och jag väntade. Känns som om livet består av att vänta på att något ska hända, men vad? Att man ska dö? Eller att man ska bli lycklig? Svårt att säga. Man kanske blir lycklig först i döden, och det kanske är därför dom de döda inte kommer tillbaka igen, vad vet vi som inte har det bekymret änn?

Lars Winnerbäck är ett geni.

image28Slösa bort hela dagen eller inte?

Mammas kusin fyller 40 så vi är typ bjudna till Säivis. Ska man fara eller inte? Känns som om man slösar bort hela dagen då. ville ju cykla till stallet och allt, men det kommer ju då inte att bli av eftersom vi åker lite före 4och kommer hem 7 eller 8 typ. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄää

Förstörde min dag

Stalljour

Slitet, slitet! Stallet från 7-4. Hui. men men hästarna tar inte hand om Sig själva. HATA UNGARNA! HUIHUIHUI.

Igår var jag med Linda, Ankan och Hepo. Det var kul. Har inte varit med dem så mycket på senaste tiden, tyvvär.


Imorgon ska jag fanimej rida

Fredag = Ledig

Så var årets ridprov på Holmen avklarade. Det var många nervösa 92:or som nästan skakade av nervostitet och förväntan. Kul att slippa några vanliga lektioner iaf! Vår Samhälls lärare var bortrest idag, så vi fick ledigt även från data-kunskapen, vilket var skönt! En sovmorgon var riktigt skönt eftersom jag har stalljour hela helgen :(

Kanske ska en sväng till Ankan ikväll. Jag får se, eftersom jag har stalljour imorgon och måste upp kl. 6 och vara på plats i stallet, pigg och arbetsvillig, klockan 07.00. Å vad jag längar! not

Kanske hinner med att rida imorgon, det beror på. Är riktigt sugen på att rida faktiskt. Ska hoppa på måndag för Karina, på Romeo :)


RSS 2.0