28 November

Igår var det spelning med T-School på Folkan. Shame on you! alla ni som missade för vi var riktigt bra tyckte jag! Allt flöt på och inga större missar gjordes. Viva la Vida gick riktigt bra och Jonathan fick massor med applåder. Synd dock att min synt inte hördes så bra :( men sen for vi i alla fall till leilani och åt fast min mage ville inte ha mat så jag petade bara i den. Sen lastade vi saker i bilen och förde till skolan. Det var jäkligt skönt att komma hem sen men jag hade jäkligt svårt att få ur allt hårsprayet och tovorna ut håret ... Sov dessutom oroligt och drömde att det hade varit högvatten i stugan  och när vi stod på verandan och tittate ut mot seskarö bron så hade det spolats upp ett förruttnat lik alldelens under verandan. Det var en hemsk dröm. Tur att jag hade min räddare i nöden brevid mig!På tal och räddare i nöden så läste jag ut The Catcher in The Rye igår och gjorde bokredovisning. Den sög säkert men orkade inte ens läsa igenom den. Är trött på skolan nu! Ska bli så skönt med jullov snart. Hant även med att göra Biologiprov på morgonen. Det känndes ganska slitet. Men jag tror att det gick helt hyfsat.

I helgen så är min bästaste vän Anna hemma så vi ska väl göra stan osäker nån kväll. Samt hinna med en del ridning också :)

Idag är min Lucia-intervju tydligen i tidningen så blir spännande och se om jag är superful eller bara ful på bilden, Not. Ska lussa på söndag eftersom det är skyltsöndag. Nervöst. Kommer säkert elda upp mig själv och alla andra med ljuset.Control

Igår såg jag filmen Control som handlar om Ian Curtis' (sångare i Joy Division) liv. Han led av svåra depressioner och svår epelepsi. Han tog livet av sig endast 23 år gammal. Filmen var tragisk men välgjord och väldigt konstnärlig. Det hemskaste biten var när han sa att han önskade att bandet aldrig hade blivit så stort som det var, att de inte förstod hur mycket han gav. Han orkade inte ge mer och mer men ingen förstod.Detta påminde mig på något vis om mitt liv just nu och förra året. Att ge mer och mer och ändå räcker det inte. Jag måste själv inse att  mina krav på mig själv är på tok för höga för att jag ska orka fortsätta. Just nu känner jag mig nöjd när jag varit hos Blackie och ridit på ängen i 40 minuter. Jag känner mig lite nöjdare med hela mitt lliv men det räcker inte heller. Jag måste fortfarande förstätta att ge och ge ännu mer men denna gång av mig själv till mig själv.

Jag måste ta kontroll över mitt liv. Förstår inte ni så lämna mig bara ifred.T-SCHOOL KONSERT 27 NOVEMBER! BE THERE!

Kallt

Min data är seg så jag kan varken skriva blogg eller uppsatser. Nu sitter jag i skolan och ska snart kila iväg till Kemin.

En kort resumé på vad som hänt i mitt liv sen sist:
Johannas unge tittade ut och jag har Blackie på heltid för tillfället. :)
Massor av läxor och skolarbete.
Skippade ryssland.
Blev ingen tävling i Boden tyvvär :(
Höstlov
Lekte med Anna
Köpcentret öppnade
Min syster kom upp på besök bara för att tala om att hon inte kommer över julen :(
Red lektion på Blackie för Asta och det gick braPrio:
Skolan
Blackie
MIG SJÄLV
Seskarö
HR
Azra Cross
T-Schools rockshow
Städa mitt rum?

Idag kommer att bli en hemsk dag. Jag vill bara lägga huvudet här på tangentbordet och somna, har en sån tryckande huvudvärk. Jag är arg och irriterad och vill bara gå hem. Tack.

Saker att göra idag:
1.Skola till 13:25
2. Springa till Kakan och hämta skjorta
3. Kuta hem
4. Fixa inför fotograferingen kl 14 på Sörens foto (HUR FAN SKA JAG HINNA PÅ 35MIN?????)
5. Stressa hem och bränna mat i stekpannan
6. Äta med vänster hand och klä på mig stallkläderna med höger,
7. Stressa till mattila. Stresa i mattila. Stressa hem från matila (2h)
8. Stressa till jävla finland för jävla fis ssoundcheck som jag inte vill vara på. halv 6.
9. HEM!
10. OH NO! SV B REKLAMANALYS! FUCK FUCK FUCK FUCK HUR SKA JAG HINNA?
11. KLAR 23.00?
12. paus
13 HINNA SOVA INNAN INNEBANDYTRÄNING OCH JÄVLA SPELNINGSHELVETE.
xoxo
Linnea

RSS 2.0