17 mars 09

Idag är jag 18 år och 2 månader. Woho. Det innebär att jag snart inte får tävla ponny mer :( bara detta år ut.

Igår åkte jag till stallet dirr efter skolan. Var bara och kapade luggen lite på platina för jag såg ingenting. Jag pysslade om Otylia och tvättade henne lite, sen red jag i 40 min. Bara lite lösgörande arbete eftersom hon hade gått kurs. Lite galopp i lätt sits också och hon kom fint upp med ryggen :). Sen höll jag tre lektioner och det gick helt ok! Karinas elever är jätte duktiga. Ville kolla av lite på vilken nivå de låg på i ridningen så gjorde inget speciellt med dem. Nästa vecka tänkte jag ha lite bommar på marken och så :) blir nog kul!

Idag ska jag rida Blackie en stund. Kanske hoppar lite om underlaget inte är för hårt och halt. Han har inga skor så han är som bambi på hal is annars. Om det inte går att hoppa så kanske jag rider till skogsbrynet och tillbaka eller så får jag väl köra lite dressyr på banan.

Är tävlingssugen!


Snällaaa.....

pappa. Jag vill ha en hest!
Jag lovar att diska och dammsuga och äta upp all maten på tallriken fast den är äcklig och jag behöver aldrig köpa nya kläder och ska aldrig slåss med mina bröder. Snälla snälla snällaaaa?Hjäärta.

Den är jättesnäll och bits inte och jag växer aldrig ur den och sen när den är gammal och trött så kan den skaffa bejbisar som jag kan rida på.Snälla pappa?

RSS 2.0