100122

Äntligen FREDAG! Vaknade med världens skallebank. Kändes som om huvudet hade blivit överkört av en ångvält. Jag bestämde mig för att ta sovmorgon och åka till skolan senare om det blivit bättre. Fick gjort lite matte och en Fysik-labb med Disa som handlade om ljudvågor och dess hastighet.

Igår hade jag teori med mina grupper och sen red jag Romeo en stund för han hade vilat på onsdagen. Vi hade ett litet hinder som vi hoppade över och bytte volt (mellan två volter) så att han fick landa i rätt galopp. Han tyckte att det var skitroligt och frustade som en galning. Han var betydligt gladare och mer avslappnad efter ridningen än innan!

I helgen ska jag till Luleå på ULK-kursen. Slitet :(

Tror inte att det blir nåt stockholm för mig :(:(:(:(:(:( är inte alls sugen nu när allt blivit så krångligt plus att jag lovat tuijan att vara hundvakt hos dom och bara tänk att jag skulle bli borta från bella och jesper en natt men nu skulle jag bli borta alla nätter :(:(:(:(:( BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


Bussar på en bild på två tjockisar!


L<3 J

100121

Så länge sedan man verkligen skrev i bloggen sist. Men vem läser ändå? Har aldrig något vettigt att skriva om hur som helst!

Det nya året har börjat helt OK. Har vart krasslig en längre tid nu och det vill aldrig ge med sig. Är så otroligt sugen att gymma men törs verkligen inte när jag är så förkyld :(. Annars har jag mest ridit, varit med jesper såklart <3 och tagit det lugnt. Har ju fyllt år också.

Idag är det först skola, sen T-school (blä) och sedan stallet direkt och hålla ridlektioner från 17 till 20. Kan någon tala om för mig när jag ska hinna äta?.... I helgen ska jag till luleå på andra delen av ULK (ungdomsledarkursen) för Svenska Ridsportsförbundet. Känns trist och jobbigt att måsta vara borta en hel helg :(:(. Kommer sakna Jesper nåt fruktansvärt! <3

Fredagen den 5e februari åker jag och en klasskamrat till el Stockholmo för att delta i Berzeliusdagarna i Kemi. Spännande!Jag älskar dig Jesper!

19 år

Idag fyller jag 19!

RSS 2.0