Måndag

Imorgon prov... BLÄ. Ikväll ska jag träna fri-idrott och idag har Jesper bokat biljetter till green day samma dag som det är bal! Många tankar som snurrar.Blackis! <3Ja du insåg det själv, du trampar på förbjuden mark. Om du sprider vidare/publicerar nån av dina låtar du skrivit om min pojkvän så kommer jag inte att bli glad.... Lika bra att bara lägga ner! Du inbillar dig nog bara att du är kär i honom.... Du har ju aldrig ens haft en konversation eller träffat honom själv liksom! Du vill bara ha allt som alla andra har men ibland kan man bara inte få det! Gå din EGEN väg och håll dig till ditt eget liv och sluta trassla till mitt, TACK! Och som jag skrev igår.... Inget intresse från hans håll! Fråga honom själv om du törs!

söndag

jobbat inatt. var ganska lugnt för en gångs skull.

Idag ska jag plugga och ta det lugnt. Kanske rida Gandur en stund  om jag orkar..Sen ska jag och peppe gå på bio. :)Till dig. Du som är så kär i en underbar kille. Jo kan hålla med om att han är underbar, snygg och har bra musiksmak osv... men glöm inte det faktum att han är MIN och att vi har planer för framtiden.

Först vill du förstöra för mig i skolan, i stallet osv och sen vill du ha min pojkvän? Nu får du väl ge dig! Blir bara så irriterad! Ta dig en funderare och bli kär i någon annan istället! Finns gott om folk i happis som inte är UPPTAGNA.  Förövrigt så kan jag tala om att han inte är intresserad och tror du mig inte så fråga själv!

På ditt sms svarar jag TACK!


Nu äta lite frulle!

Linnea Lindelöf <3 Jesper Granvik

Fredag!

Dags för fredagsmys?  Roar mig med att sitta vid datorn i ma/fysikklassrummet och googla på elektromagnetisk strålning, interferens, diffraktion, polarisering osv. Då förstår ni äskert att det närmar sig tt prov! Usch så hemskt! :(


Är så sugen på att spela lite innebandy, men passar tydligen inte att spela i skol-DM för någon hade redan gjort lagen. Lite dumt/taskigt tyckte jag för alla som är intresserade borde väl få vara med och träna/spela men här plockas bara de "bästa" ut :(. Ja jag vet, jag är inte världens bästa på att spela innebandy men jag gillar det iaf! Jag älskar att spela back. Jag älskar lagandan. men men.... på skolan här bestämms lagen färdigt redan
:( DESSUTOM är det väl vi 3:OR som borde få förtur på att spela för ni andra skall ju vara kvar på skolan ett år till? aja skitsamma :'(


Ska ha en lektion fysik till, sen klippa luggen på Habits och sen gå på stan med min fina J <3! Sedan ska jag nog gymma innan U-Sekmötet som börjar kl 16 och sen förstahjälpenkurs kl 17 och sen äntligen hem. Gandur får nog vila idag med för det är ju rätt så kallt :/  snygg va? :)

Jesper <3


7 månader av kärlek

är det idag! 7 månader som har gått fort! Tänk sen när det gått sju ÅR! :) Älskar min fina pojkvän så mycket! Längtar tills sommaren då vi förhoppningsvis ska resa till Italien och bara mysa! och när vi ska fira vår ett års dag!


Snyggingen till höger är (nästan) vår! Fam Granvik är fodervärd åt honom :) Islandsvallack på 5 år uppfödd i kalix och lyssnar till namnet Gandur som betyder magisk häst på isländska. Det ni!


I knew you would read it, hah!


Nu ska jag äta min 4e semla för året och sedan mysa med MIN fina, bästiga, snälla, omtänksamma pojkvän! Sen ska jag somna i hans armar och när jag vaknar igen på morgonen ska jag kyssa honom det första jag gör!

Älskar dig Jesper!<3

18 juli 2009 och föralltid!

Jag är...

..Kär!

Ja, upp över öronen förälskad i världens underbaraste människa!

Han är den som väcker mig med en puss på kinden, som håller om mig innan jag somnar och om jag vaknar på natten av mina mardrömmar. Han är den som lagar lunch åt mig när jag kommer hem tidigt från skolan , som alltid lyssnar på mig vad jag än säger, som säger att jag sjunger fint och som ser på mig som ingen annan gör. Han är den jag saknar varje gång jag åker ifrån honom och som jag vill vara med varje vaken sekund. Han är den jag alltid vill vakna brevid, den jag alltid vill hålla om och älska/älskas av. Han är mitt allt.

Jag älskar dig!

jag är din, alltid. När du än behöver mig så ska jag vara hos dig. Det är dig jag älskar. Du är mitt allt, hela min värld.

RSS 2.0