2012-01-17

jahapp. Det var ju som ett bra tag sedan jag uppdaterade sist. Mycket har hänt! Idag är det tex 21 år sedn jag såg världens ljus för första gången. Tiden går otroligt fort! Jag känner mig som en gammal tant!

Denna dag har jag spenderat med nära och kära. Jag började med att äta tårta som min fina Jesper köpt till mig. Banansa-tårta! Mums! Sen hämtade Elin upp mig och så gasade vi mot stallet. Vi red Gandur och Alex i nästan en timme och det kändes faktiskt ganska bra idag! Gjorde lite flyttningar runt bakdelen och efter det en galoppfattning och då blev han mjuk och känndes som en liten gummiboll som studsade fram på ridbanan. Min fina lilla häst som jag lärt mig att tycka om! Finns inget som gär upp mot en dag i stallet!



Igår startade super-rean på hööks och som jag fyndade!! Köpte en svart lång parkas som kostat 700 typ, nu kostade den 199 kr! Gandur fick sig två fina täcken och ett schabrak. Ena täcket är ett regntäcke med hel-hals som jag kollat på redan innan. Fick det för 174 kr och ord.pris var 699!! Köpte även ett rött och fint vintertäcke med halv.hals för 299 (ord pris 1.199 kr) med ett tillhörande hals-täcke för 108 kr (ordpris 429 kr). Snacka om fynd!!!! Scabraket kostade 57 kr. Fick lite presentkort idag så imorgon ska jag på ett nytt besök på min favoritbutik :-)! Kanske jag unnar mig själv nya vinter ridskor och varma strumpor till stallet.


Gandur i sitt fina röda vintertäcke! Nästa vinter kan jag klippa honom och han håller sig ändå varm :-)!

//Linnea

RSS 2.0