HelgImorse tänkte jag vara pigg och vakna kl 9 :O, käkade frukost och fick skjuts till stallet. Red på Romeo i nästan 1 h och det gick AP-BRA :D Jag år så glad att det har gått så bra på sista tiden. men vet ni vad? Jag har kommit på att det är mitt fel att allt har gått åt skogen på sista tiden. Nu när jag har ridit de sista gångerna har jag vekrligen försökt att inte stressa, och ta tid för att pyssla om Romeo ordentligt före ridpasset och efter, såklart. Idag hant jag med att knoppa och rykta av honom ordentligt, vilket för mig blev lite jobb och ont i armarna. Det är faktiskt jobbigt att borsta en häst, för er som inte visste.Snart börjar skolan., känner ångesten komma krypande. Käxor,läxor ovh läxor som jag måste göra innan måndag.Skitockså. Vill inte alls. Månne vad vi har för idrott ens? KALIX SUGER! Vill absolut INTE tillbaka dit mer. Hui Hui.

Nå nu ska jag inte gnälla mer. Ridpasset gjorde min dag!Furuhedsskolan vs. Tornedalsskolan

Kalix vs. Hpda.  Wich school should I choose?

KALIX

+
Holmen

- Buss, buss och åter buss! Minst 2h/dag och lite till.
- Hinner inte med skolarbete, stallet, bandet, kompisar, idrotta
- Kan inte läsa musik :[
- Kommer ej att jobba heltid med hästar i framtiden
- Tappar kontakten med folk i Hpda
- Trivs inte i Kalix :[


HAPARANDA

+
2 minuters väg till och från skolan /dag
+ Kan kila hem på raster/håltimmar och göra viktiga saker
+ Gamla vänner och bekanta
+ Hinner med skolarbete, stallet, bandet, kompisar och att idrotta
+ Kan hjälpa till mer hemma, mamma slipper gnälla
+ Kan läsa musik
+ Kan spela med T-school band
+ Kan läsa matte och alla naturämnen och få bredare grund än om jag går på Holmen.
+ Får ha ordentlig idrott på aspen på skoltid och slipper vara i nån jävla liten hall eller leka i snön.
+ Mer tid och pengar (tid=pengar)
+ Kanske får tillbaka mina vänner som jag tappat bort på vägen till Kalix.
+ Kanske blir på bättre humör
+ Slipper huvudvärken, ångest och stress över skolan, eftersom jag hatar Kalix.
+ Kanske blir gladare och positivare, orkar mer och presterar bättre i skolan och i övrigt
+ Får tid med familjen, kan ju t om. bo hos pappa på veckorna och bussa till Hpda.
+ Kan skaffa hund
+ Kanske äntligen börjar trivas och får med tid för mig själv - fri från stress och ångest!

- Får inte hjälp inom ridningen på skoltidHjälp mig! Vill jag verkligen detta? Det är såå skönte att vara hemma och jag har redan ångest för att det ska bli måndag så att  jag måste kliva upp 5 och masa mig iväg till hålan som Gud glömde- Kalix. Snälla; varför sökte jag dit?! Varför kom jag in? Varför tackade jag inte nej? varför varför varför? Jag önskar att jag aldrig någonsin hade satt min for på furuhedsskolan, jag skyr den som presten och vantrivs varenda sekund! Inte alls roligt att måste gå till ett sådant ställe och låtsas att det är det man vill. Känns som ett fängelse som jag aldrig komme att slippa ifrån. Jag ville till Kalix först för att jag vile bort från haparanda, trodde att dte skulle vara såå roligt när man skulle få nya kompisar osv osv... Inget blev som jag trott att det skulle bli.


Mmmmm....

Jag bakar :] Smaskig påsk-kaka (the påsk is över, jag vet) med mörk choklad och apelsin. Kladdigt värre ser det ut när den ligger där i ugnen och blir brun och fin. Är färdig om sisådär 15 min. Smaskens! Man måste synda ibland... Man lever bara en gång!

Har nyss kommit från stallet. Har faktiskt städat (hör och häpna) mitt skåp, vilket tog en timme! På tal om det så kanske jag borde betala skåp-avgiften som borde ha betalats den 29 februari... Annars skulle skåpet tömmas och blabla. Men jag ska betala.. kanske.

image23
Romeo i snön, fotat av Linda B.

Efter att jag hade städat så bytte jag om till ridkläder, som jag faktiskt hittade! (hade 3 par ridbyxor och strumpor i diverse färger som jag hade glömt!) Sedan tog jag itu med ryktandet. Romeo fäller som bara den, vilket inte var så kul när det fanns mer hår på mig än på hästen! Sedan så väntade jag på att Linda skulle bli klar med Paloo så jag knoppade snabbt och resultatet blev... bra :O Faktiskt. Wow. Blir knoppar till nästa tävling. Kändes konstigt att vara på så gott humör och att vara så avslappnad. Det var faktiskt roligt att rida! Red länge, 1h, och Romeo slappnade av och så även jag. Mina ben flaxade på under hela ridturen, måste ta itu med det problemet! När man tror att man har löst sina problem med sitsen så dyker nya upp :/ Äsch skitsamma för just nu precis nu är jag på gott humör:] kändes så bra att rida så nu orkar jag inte ens klaga!


Jag är på VILL HA-humör!

Vill ha en klänning. Tänk; en snygg klänning som får folk att titta på den och inte på mig!

http://nelly.com/_gfx/produkt/kiilerich/111001-0001_det2_stor.jpg

Jo jag vill.

Kom nyss från MAX, hur mycket folk var det inte där? Hela hpda + Torneå? Galet.

Måndag

Imorgon åker min syrra hem och jag har ännu inte träffat den late jäveln. Inte ids hon åka från Luleå till Seskarö för att träffa sin pappa och sina syskon. F U.

Tänkte fara och rida men ingen vet vem man får rida eller när och hur och allt. Yello kan jag rida men jag vill rida Romeo :[ Får väl fara och rida henne då. Dålig information man får, eller hur? Slavarbete åt ridskolan en ång i veckan plus på stalljour och sen så får mna inte ens information om hur man får rida på lovet. Ridningen är ju ändå vår lön men skitsamma då.

Okej, jag har en lite dålig dag, har väl vaknat på fel sida. Nä egentligen så är jag bara sur på min syster som inte kan ta sig tid att hälsa på andra halvan av sin familj.

Har nyss promenerat lite, ska på Vip-öppningen av MAX snart. Ett plus är att jag får gå dit med K

00:30

Har kollat film nyss, The Eye, en kinesisk film. Det har gjorts en ny version med Jessica Alba som jag egentligen ville se men vi såg orginalet istället,


Ska spela Wii-bowling och dricka te.

Easter

Jahapp. Påsken är väl typ över? Min storasyster kom inte på besök även fast hon hade lovat :( Måste väl åka dit då kanske men har inga pengar nu. Bläh. Sjysst av henne. Pappa blev ju också något besviken...


Var hos Linda igår för hon fyllde år.


Usch usch, känns som om jag har ätit mer godis än mat denna vecka, kan ju också bero på att jag hade feber i en dryg vecka så då drack jag bara varm oboy och blåbärssoppa och åt inget annat än 3 godiar men ändå.. Gömde påskägg igår. Mamma är veteran så hon vet alla bästa ställena man kan stoppa äggen på. Tog mig faktiskt en hel halvtimma att hitta ägget på. Har inte ännu ätit upp mina påskägg.. Får väl lägga på ett kol nu! Jo fortare de är slut, desto bättre för då kan jag sluta käka karra igen. På måndag ska vi på invigningen av MAX. blir väl kul och onyttigt :)

Planer för dagen:
1.
Varm dusch
2. Städa
3. Äta påskägg
4. Gå ut och få frisk luft
5. Pumpa luft i cykeldäcket
6. Cykla till stallet kanske, om jag ids.
7. Övertala pappa att åka till Luleå imorgon eller på tisdag.


image21

Ode to Ochrasy

Har insett att min katt hatar andra katter. Hon spöade lilla Samus, men då fick hon stryk själv - av mig. Äsch. Hon är olyckligfetknoppnummer1, typ som jag. Fast jag är rätt lycklig ändå, bara det där med skolan och så... Men det fixar väl sig efter sommaren :]

Ska dra iväg och plinka på gitarren med Cave Canem snart. Vill INTE till Piteå i helgen :[ jag är inte redo för det!


Har inte vart i skolan idag så jag hade ganska mycket tid att jobba med Franska Revolutionen-arbetet. Det suger. som att jag hinner klart till torsdag när jag inte ens är klar med fördjupningarna? Uh. Kalix sucks!

Inget illa menat mot er som gillar kalix/ bor i Kalix eller whatever men jag HATAR verkligen kalix. jag trivs inte alls. USCH.Iron Maiden 16 Juli!

RSS 2.0