Att stanna eller att inte stanna, det är frågan!

Hpda eller ej? Borta bra hemma bäst! Håller ju ändå på och läser in NK A för fulla muggar (not) STRESS! MÅste läsa nu! Är på Kap 3 av 8... Plus instuderingsfrågor. Nästa kapitel är om Energi, nice..? Uhhh, jag vill aldrig gå i skolan igen, never ever. Att börja i Kalix var det sämsta beslutet ever! Inget fel på Holmen i allmänhet, jag passar bara inte in där! Inte i kalix heller för den delen. Jag avskyr verkligen kalix. Bara man åker förbi med bil så får jag känslan av att bli kvävd och nedtryckt i skiten. Min plats är inte där helt enkelt! End of story! Om jag vekligen ville stanna så skulle jag väl ändå inte fortsätta att fundera över det? Nä det tror jag knappast. Syon behöver mina betyg, vars fan är dom? "Veckan efter midsommar", yeah right! DÖöööööö.


Romeo för snart ett år sedan. Bara en vecka tills igångsättningen börjar, där får jag rida honom ostört i 3 veckor! Hade siktat på tävling i Överkalix den 10e?. Men men det blir såklart inte av. Boden SRS den 7 september iaf, kanske Kaakamo? Den kommer DM och innan det är det tävlingar i älvsbyn... Måste tävla! O.o är så sugen! Saknar Romeo. Vill ha en egen häst. MÅste söka jobba så att jag kan börja spara kosing till min drömpålle. Tänker  dock köpa bort Romeo från hr när han blir gammal. Fan att mna inte hade pengar att göra det nu :( BOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.  livetär orättvist.

Hemma i bushen igen...

Ja nu är man hemma sen några dagar. Stockholm var kul även fast det var lite stressigt. Bredäng var värsta ghettot. Själv akonserten var rätt så grym. Coolt när Eddie kom ut ur sfinxen!

Handlade lite också. B la en kjol som fick mig att se ut som Alice i Underlandet :]. Handlade ny Cheap Monday-jeans med min syster också.

Har varit och ridit och igår fick vi publik. Blackie hade lite svårt att koncentrera sig när alla tittade och Finnen gnäggade och jag försökte få honm att göra en massa dina dressyrrörelser samtidigt.

Igår kollade vi film och jag somnade inte! I made it! Drillbit Taylor. Den var faktiskt kul och han som spelade den tjocka ungen ägde!

Bilder från stockholm laddar jag upp senare. Nu ska jag städa och försöka få bort en massa skräp. Sen laga god mat åt mamsen som börjat jobba idag. Sen blir det väl mattila och sedan gå en promenix med hanna tror jag :]

Heippa

Stockholm imorgon! IDAG! Nervöst att flyga. Tänk om man kraschar? nä sluta nu. Vilka kläder ska man ha på sig? Äsch det spelar ju ingen roll. Men tänk OM man kraschar, och ännu i kanske mindre snygga kläder? GAH. Sluta nu.

Har vart i Kaakamo och kolla på en massa finnar med Charles Owen hjälm och snygga pållar men som faninte kunda rida för fem öre. Sen tänkte vi köpa en massa skräp åt Blackie, b la ett rosa schabrak. Jag tyckte att ett orange hade passat bättre till hans blekta man och svans.

När vi kom hem packade jag och sen kom Johanna och hämtade mig och så åt jag och Blackie upp hennes godisar som gav henne halsbränna och sen hoppade vi studs. Jag studade åtminstone runt däruppe som en boll med fura ben och ett bautahuvud.


Blackie i Seskis.

Missar nog tävlingarna imorgon för det blir så stressigt. Ville dock se karro tävla fannys ponny. Den var rätt kool när det hoppade idag. Igår mena jag.


Jag vill ha fika.3 days to go

Snart Stockholm. Vi har turen att få låna lägenhet av Tina och Danne som är häruppe när vi är där nere. Hm.

Idag har jag och morsan käkat äcklig choklad ochj kollat TV. Chokladen var inte ens god men ändå åt vi båda två. Sjukt va? Känns som att chokladen kommer ut ur öronen snart. Vann ju förresten en After Eight-ask på Seskarödagen för att vi var så bra på alla klutiga frågor. 1 dl strösocker = 88g och min pappa är inte revisor i Seskarö Motorklubb. Tillbaka till chokladen. Ska banta nu! Har iaf motionerat dagligen. Har gått fyra tullar två dagar i rad och idag gick jag och Haeny runt m-lund. Sen babbla vi vid ABF i en timma. Har träningsvärk i käken nu.

Jag tycker att "han däruppe" får ta och skärpa sig angående detta otroliga sommarväder. Snart kommer det väl snö också?

Nå ska nog masa mig iväg till Mattilalala imorgon och rida på Baggson. Kanske han skulle älska ett dressyrpas? Njae... kanske blir galopp bland vinbärsbuskarna ist :D


Copyright!
Pier Pressure förra sommaren. Helt otroligt!Bam Margera och Chad. Sjysst typ den där Chad!
RSS 2.0