Redan Tisdag?

Gårdagen gick fort! Fick mycket gjort. Gick med linda på stan och handlade en bikini, solade, färgade ögonbrynen, fikade, pluggade på trafikskolan men tyvvär så hant jag inte med pluggandet hemma som jag borde ha hunnit! Var tvungen att hoppa över dagens Piteå-resa med klassen och T-school eftersom jag hade för mycket att göra. Kunde inte åka sju och komma hem 20... Har styrelse möte på HR kl 17 också, och idag ska de få skäll! Ska minsann fråga allesammans varför INGEN dök upp på vårt möte i söndags. Taskigt värre! Visar vilken respekt de har för oss unga på klubben. Men vi tänker inte tollerera detta mer och som ordförande får jag väl stå på mig.

Dagens planer:
-Plugg
-Plugg
-Möte
-Motionera (trimmar inför the bikini-season)
-Plugga
-Sova

Ska skriva på mitt engelska-tal nu.


Söndag

Idag har jag sovit länge, alldelens för länge! Men skönt var det. Vaknade av att linda b ringde och väckte mig och när hon tillslut hade lagt på och jag tänkte somna om så ringde den andra linda och väckte mig. Helt hopplöst, bara att kliva upp!  (halv 2)

Idag har jag också pluggat lite biologi. Har lärt mig att sockerarten i DNA-molekylen heter deoxiribos och det i RNA heter ribos. Har läst om kloning, ärftlighetslära, celldelning (mitos och meios) och de olika blodgrupperna B.la. Nu snurrar det inte lite i skallen av all genetik!

Har nyss kommit hem efter att ha ridit en sväng på stan. Vi ska vänja hästarna lite vid att vara på stranden eftersom de ska vara med i krigsoperan. Vi har nött lite skor idag kan man ju lugnt säga! Har förresten ridit kurs för Linda Sarja fredag och lördag. Fick rida själv på lördag och fick verkligen jobba igenom Romeo ordentligt. Sen gick han riktigt fint på slutet! Tänk om man ändå hade kunnat köpa bort honom från ridskolan!


Snodde av Bty

Berätta fyra sanningar om dig själv:

- jag är rädd för möss
- jag älskar torkade jordgubbar
- jag har lätt för att gråta.
- jag tål inte stress

Berätta 4 saker du gjort idag:

- Gjort prov *cut*
- Kommit hem
- kramats
- kollat tv (Slappt?)

Berätta 4 saker du har på dej just nu :
-joggingbyxor (är på g ut nån gång...)
- ett rött linne
- en röd bh
- ett halsband som jag fick på luciasoaren

Skriv ner 4 saker du hatar:
- mig
-skolan
- när jag gör dåligt ifrån mig på prov etc
- mammas lasagne

Skriv ner 4 saker du älskar:
- att vara ute i skärgården
- mina vänner
- hästar
- att sova

4 personer som ska göra denna lista:
-Linda B
-Linda
-Henrika
-Karro


Det slog mig...

Att en sak som jag hörde här om veckan faktiskt är sant!

Linda: Men Elin vad du har mycket fimpar här på din gård!
Elin: Joo.. Jag sa till mina kompisar "det är bara att fimpa här, göm dom under snön" Men nu fan.. Det är sant som dom säger! Det som göms i snö kommer upp i tö!

Och det har hon minsann rätt i.


Idag är det torsdag, ännu en fullspäckad dag på min fullspäckade vecka. Ska ha ponnyridning på närsta förskola och sen ser jag fram emot timmar av kemipluggande. Känns som om dagarna bara går och tiden rinner ut som sand mellan fingarna. Jag gör allt halvhjärtat och har tappat gnistan. Kan inte somna, orkar inte vara vaken. Vill inte plugga, vill inte göra nåt annat heller. Känns som om jag håller på att sugas in i ett svart hål, eller som om monstret under sängen som man var rädd för som liten, faktiskt äntligen har bitit tag i mina fötter och sakta sväljer mig. Det hjälper inte hur mycket jag än drar upp fötterna och gömmer dem under täcket.

Känns som att alla andra är glada och lyckliga och fulla av energi, och som att jag är något slags bihang som bara hänger på. Jag skrattar när alla andra skrattar men sen inget mer. Går till skolan varje dag och drar på mig min vanliga glada mask men sen när jag kommer hem så orkar jag inte. Vill bara vara själv och inte göra någonting alls. Bara vara. Vill inte ens vara, jag vill  inte finnas. Men om man dör, får man vara ifred då eller måste själen leva vidare? Fy fan vad jobbigt i så fall! Vill bara somna in och sova för alltid. Är så skönt att bara drömma.

Jag vill inte nå mer. Jag vill ha en paus från mig själv. Skulle kunna vara hos blackie en hel vecka och inte göra annat än att pyssla i stallet och jobba på gården. Det är så lugnt och skönt. Känner mig så trasig, kanske alla känner så? Vill inte gå omkring och låtsas och gömma undan känslor som är jobbiga och bara tänka glada tankar. Vill ingenting. Jag är deppig.

Måndag

Idag känner jag mig slö, är trött och fundersam och får inget gjort. Eftersom jag inte kunde göra det hemma så måste jag renskriva våra protokoll från läsandet av Viktor Rydbergs "Singoalla", som för övrigt var väldigt bra. Den handlar om romantik och tragik.

Imorse när jag vaknade så saknade jag. Jag saknade att vakna upp på morgonen och äta frukost med hela familjen samtidigt som pappa eldade i bakugnen. Jag saknade när vi bakade pizza tillsammans. Jag saknade min hund. Jag saknade skogen och lukten av trä. Jag saknade att slåss med mina bröder och jag längtade hem. Jag har allt kvar där, min barndom, mina barndomsvänner, min familj och mitt rum. Allt. och jag saknar det!


 Hur kan man inte sakna det här?


Det röda huset till höger var min farfars hus. Sen gick han och dog och nu är vi aldrig där mer. Kommer ihåg hur vi fiskade aborre, badade och när hela släkten samlades på somrarna för att äta hemmagjort Paella. Mums! Saknar det också. Saknar den delen av släkten. Saknar min farfar.

Varför måste man växa upp och allt bli så tråkigt och svårt?

Kan inte vänta längre

Måste flytta. MÅSTE flytta snart! Står inte ut, mår piss varje gång jag kliver in i vår lägenhet och jag inte är ensammen hemma. Vill så gärna flytta, tänk att få inreda i min egna smak! Välja tapeter och möbler helt själv! I mitt rum hos mamma har jag i princip ingenting. HATAR det rummet, kan inte ens sova där och det har jag inte gjort på två veckor heller. Vi hade tänkt göra om det när vi flyttade in men inget har hänt. Hatar golvet och tapeterna och möblerna. Vet precis exakt vilka möbler och tapeter samt golv som jag vill ha men känns som om det är onödigt att ens fixa det nu eftersom jag ändå vill flytta snart. Blääää
Igår var det en ganska så lugn kväll. Vädret var piss men sällskapet gott:) Maten smakade gudomligt! Åkte hem med Karro och hennes Mikael och sen gick jag och la mig. Somnade genast eftersom jag var slut efter stalljouren. Sov till kl 9, sen kunde jag inte ligga kvar och dra mig längre.
Drog till stallet vid 12, övningskörde lite. Sen snackade jag med linda och karro, red Romeo och kollade på när Andreas Hesse hade kurs, åt godis med linda och diskuterade livligt med ellinors mamma och karro och sen kollade jag på när ellinor lastade sunny och det tog bara 20 min. Sen har jag longerat och friserat Blackie och lagat middag. Har även slösat bort några timmar framför datan. Är helt slut och kommer säkert att somna så fort jag lägger mig.
God natt

Bye


Flyr från stan och gömmer mig i Seskis-skogarna några dagar.

I've got Tickets!

Yay, fick skippa Biologin för att köa på ticnet. Sa att jag skulle till tandläkaren.

Så nu ska jag till Stockholm och se Green Day den 11 oktober! Sara kommer också :) Henne har jag inte träffat sen My Chemical Romance konserten i november 07 så det är på tiden :)Inte för att jag gillar singeln, "Know your enemy", jag gillar den inte alls :/. Låter som någonting som Billie Joe slängt ihop på 15 min. Liknar senaste albumet för mycket. För tråkig helt enkelt. Men jaja, får väl vänta och lyssna på hela albumet innan jag dömer för mycket!

Utmanad?

Oki Henrika jag känner för att ödsla bort lite tid med att svara på frågor :)

1. Hur gammal är du om 5 år? 23.
2. Vem var den sista du träffade? mamma
3. Hur lång är du? 1.60 typ
4. Vilken var den senaste film du sett? Pineaplle express eller vad den nu hette :S
5. Vem ringde du senast? Linda
6. Ditt senaste sms och till vem? till Hepo
7. Vad är helgens planer? Ha KUL :)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? lider av telefonskräck så smsar helst men tycker om att få samtal :)
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Har aldrig vart gifta- separerade
10. När såg du senast din mamma? i fredags
11. Vilken ögonfärg har du? grå gröna?
12. När vaknade du idag? 12 :O
13. Har du någon gång hittat en katt? Jajjemen och då fick jag hittelön :)
14. Vilken är din favoritplats? Sandskär. Skärgården, stugan, skogen stallet. Alla börjar på S :)
15. Vilken plats föredrar du minst? "hemma" i lägenheten när nån annan än jag är här. På sjön ensammen, är rädd för vatten. 
16. Var tror du att du befinner dig om 10 år? Vet ej.
17. Vad skrämde dig som barn? Morran i skogen (som grannen sa), Gud som kollade in genom fönstret... (haha), Introt till Akriv-X, våra akvarie ålar och vatten.
18. Vem fick dig att skratta senast? Blackie
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? jo men älskar att lyssna på pappas gamla :)
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär
21. Sover du med eller utan kläder? Eh..... typ utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? två
23. Hur många landskap har du bott i? ett.
24. Har du någon gång spytt på någon? Säkert på mamma när jag var liten.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota ute på sommaren :)
26. Är du social? Tja det är jag väl.
27. Vilken är din favoritglass? Svårt, mycket svårt. Ben and Jerrys med kakdegsbitar ä ruskigt god :)
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa otylia på en gång.
29. Tycker du om kinamat? JA
30. Tycker du om kaffe? går ner
31. Vad dricker du till frukost? Apelsin uice
32. Sover du på någon särskild sida? sover oftast mot väggen så då ligger jag antingen på höger eller vänster, olika beroende på vars man sover.
33. Kan du spela poker? Vette.
34. Tycker du om att mysa? Ja väldigt mycket.
35. Är du en beroendemänniska? Ja.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Vet väl nån men känner och känner...
37. Vill du ha barn? Någon dag när jag har tid och är lycklig.
38. Kan du några andra språk än svenska? English, Deutsch
39. Har du någonsin åkt ambulans? Yes när jag svimmade och krampade på busstationen i Kalix. Inte så kul.
40. Föredrar du havet eller en pool? HAVET
41. Vad spenderar du helst pengar på? min hobby- ridning. Sällan på grejer till mig själv tyvvär..
42. Äger du dyra smycken? ett pärlhalsband som jag fått av farfar. Ska ha det på balen och när och om jag gifter mig någon gång.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nope
44. Vad var de senaste du stoppade i munnen? En macka
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mina goda vänner :)
46. Välj ett ärr på din kropp? På hakan när jag dök in i ett handfat som liten. NICE linnea!
47. Vad har du för ringsignal? Coldplay- Lost
49. Flirtar du mycket? Nej det tror jag inte,
50. Vart togs din profilbild? På ridbanan
51. Kan du byta olja på bilen? HAHA
52. Har du fått fortkörningsböter? har intre kirrat kortet ännu ;(
53. Vilken var den senast bok du läste? Looking for Alaska
54. Läser du dagstidningen? Nepp vi har den sällan hemma men älskar att läsa den när vi väl har den.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nepp
56. Dansar du i bilen? ? :S.
57. Vilken radiostation lyssnade du senast på? Radio Rock
58. Vad var de senaste du krafsade ner på ett papper? f'(x)=3x^2-5x+9
59. När var du i kyrkan senast? Luciasoaren.
60. Vilka personer utmanar du? LINDA , muminvisarallt, Lill-Linda :)


f'(x)

Hatar matte. verkligen hatar det just nu. Prov på tisdag och jag kan verkligen ingenting. Godkänt? USCH

Kommer att tatuera in pq-formen och f prim x (f'(x)) på varsin skuldra. HUVVA

RSS 2.0